Salute


Musela som sa aspoň na chvíľu odreagovať od učenia a ukázať svetu nový outfitový článok. Mám potrebu pochváliť sa vám s novým prírastkom v mojom šatníku, za ktorý som veľmi vďačná. Podobnú baretku so šiltom som sledovala skoro na každej fashion blogerke a influencerke a nemohla som sa na ne vynadívať. Akonáhle som vošla do akéhokoľvek obchodu (snažím sa už nenakupovať vo fast fashion reťazcoch, len z vážnej nevyhnutnosti. Je to ťažké, ale verím si!) a videla tie nehorázne ceny (pre študenta, ktorý sa snaží zarobiť je cena okolo 20€ v podstate dosť), rozhodla som sa otočiť na päte a radšej odísť na dobré jedlo alebo do sekáča. 




Presne pred týždňom v pondelok sa mi stalo, že sme sa s priateľom a našim kamarátom vybrali na výlet do Košíc. Nemala som v žiadnom pláne čokoľvek si kúpiť. No podľahla som slabosti, keď sa v Pull&Bear na vešiačiku objavila táto vysnívaná kráska za necelé 4€. Kupovala som ju na druhýkrát, pretože ten prvý, sa moja nerozhodnosť nedala vydržať. 
Spravili by ste to isté, alebo by ste ju radšej nechali vyloženú na pulte?



6 komentárov

  1. Povedené fotky jako vždy, sluší ti to! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wou paradne fotky, ta ciapka sa ti naozaj hodi...ja som tak zhanala nejaku baretku, ked som si ju prvykrat vyskusala vyzerala som v nejak naozaj divne..potom som sa aj tak vratila do obchodu a kupila a uz ju nosim stale..ak budes mat cas mrkni na moje posledne video z Milana https://www.youtube.com/watch?v=hOvFR80YgmU&t=8s

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá na tebe super, dobre, že si ju tam nenechala :D A ponožky sú rovnako superské!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.