Najkrajšie narodeniny


Nikdy by som si nebola myslela, že moje dvadsiate narodeniny budú jedny z najkrajších narodenín vôbec. Ak ste videli môj narodeninový vlog na YouTube, určite viete o čom vlastne hovorím. Moje prekvapenie, slzy a nadšenie sa nedalo skrývať.


Už od rána som bola natešená ako malé dieťa, pretože sme po veľmi dlhej dobe šli s Filipom do mesta, ako to bývalo ešte pred karanténou. Najskôr sme zašli do kaviarne Jimmey’s coffee & drinks (ktorú mimochodom vrelo odporúčam), kde sme si dali úžasné cappuccino a opäť si užívali skvelé chvíle spolu. Následne sme sa vybrali na romantický obed v Poetike, o ktorej som už písala v tomto článku, a neskôr aj na menší dezert do kaviarne Libresso books and coffee.

Prvý materiálny darček som si dala ja sama, a to presnejšie knihu. Na sociálnych sieťach sa mi zo všetkých strán zobrazovala kniha od Rupi Kaur- Slnko a jeho kvety a pri prečítaní všemožných recenzií som vedela, že to bude tá správna kniha na pohodové cozy čítanie pri daždivých dňoch, akých je poslednou dobou neúrekom.



Po trocha komplikovanom príchode domov som neverila vlastným očiam. Rodina si dala tú námahu pripraviť pre mňa nádhernú výzdobu v našom altánku, kde ma privítali s narodeninovými čiapkami na hlavách s píšťalkami a vybuchnutými konfetami všade naokolo. Nevedela som čo na to povedať, a tak som len pristúpila bližšie s rukami na tvári s neopísateľným výrazom.
Po trocha falošnejšom speve (prepáč mi to braček) mi odovzdali moju narodeninovú tortu v tvare donutu, ktorý vystačil maximálne pre dve osoby. Moja prvá otázka bola: “Ako sa s takýmto donutom rozdelím s vami všetkými?” No neskôr som zistila, že moja prvá torta bol len akýsi žart, ktorý vymyslel môj brat. Pri odovzdávaní druhej torty som už nevedela prestať plakať.



Aj keď píšem tento článok po 17 dňoch od mojich narodenín, stále nedokážem opísať svoje pocity. Na tento neobyčajne obyčajný deň len tak ľahko nezabudnem a práve preto som mu chcela venovať aj takýto výnimočný článok.
Preto sa chcem ešte raz všetkým poďakovať za krásne narodeninové želania, nech ste ma kontaktovali akoukoľvek formou. Nesmierne si vážim, že ste si na to spomenuli a venovali mi svoj čas. Veľké ďakujem patrí aj šikovnej pani cukrárke, pre ktorú bola moja torta obrovskou výzvou, ktorá sa jej podarila perfektne. Ak by som mala tortu hodnotiť číslom, tak jej dávam 11/10 za jej výzor a dokonalú chuť.


Ak vás zaujíma, čo som dostala k narodeninám, určite si pozrite moje posledné video, kde vám na jeho záver všetko pekne ukazujem.
Prajem vám ešte krásny zvyšok dňa.
Love you all ❤️🌸

6 komentárov

Instagram

Brinora. Theme by STS.