Ahoj leto


Už som sa naozaj bála, že k nám letné dni ani nezavítajú. Ešte pred pár dňami to totiž vyzeralo ako jedna veľká katastrofa v podobe nepretržitých dažďov. Keďže ja som skôr spring and summer person, tak to vo mne vyvolávalo všelijaké pocity. Neviem či som v tom jediná, ale vo väčšine prípadov sa moja nálada odráža od počasia, čo vôbec nie je pozitívne.
Každopádne, pri triedení môjho šatníka som zistila, že moje letné kúsky zaberajú v skrini len tretinu jednej poličky a štvrtinu vešiaka, na ktorom sa nachádza zopár šiat, z väčšej časti čiernej farby. V tomto outfite môžete napríklad vidieť moje jediné šortky, ktoré nosím na dennej báze. Určite si viete predstaviť problém pri ich praní...
Preto som uvažovala nad väčšou objednávkou z e-shopov ako Shein, Zaful, Glashgirl, Boohoo či Asos, avšak s nijakou z týchto stránok nemám s objednávaním žiadnu skúsenosť. Vedeli by ste mi s tým poradiť vy?
Love you all ❤





3 komentáre

  1. Problém, když dáš prát tyto šortky, si dovedu představit až moc dobře, sama ho znám, mám sice dvoje šortky, ale prakticky nosím jen jedny ;)
    Ale moc ti to sluší, ostatně jako vždy :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aspoň v tom nie som sama :) Veľmi pekne ti ďakujem ❤

      Odstrániť
  2. Hey, where do you get your outfit inspiration? I definitely need to follow those same people xo

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.