Ako na styling vzorovaných pančúch?

Studená jeseň sa k nám už pomaly blíži, a preto je potrebné využiť tieto posledné, ako-tak teplé dni naplno. Existujú kúsky, ktoré mne osobne dodávajú akýsi pocit luxusu, už len pri pohľade na ne. Jedným z nich sú práve vzorované pančuchy, prevažne v neutrálnom prevedení. Tento trend pôvodne začali značky ako Gucci, Chanel alebo Fendi. Vďaka tomu si posupne získal srdcia mnohých žien po celom svete.

Sú síce štýlové a výnimočné, pričom dokážu oživiť akýkoľvek jednoduchý outfit, no občas býva s ich stylingom o niečo väčší problém a určite sa nedajú kombinovať so všetkým. Okrem farieb je potrebné dávať si pozor na vzory či materiály, s ktorými sa ich rozhodneme kombinovať. Ja osobne som s tým zo začiatku mala menší problém. Tieto pančuchy, pôvodne kupované na stránke H&M pred dvoma rokmi, som nenosila dovtedy, dokedy som si nekúpila klasickú čiernu skukňu. Skúšala som s nimi kombinovať aj džínsovinu, konkrétne čiernu džínsovú sukňu, avšak výsledok bol oveľa horší, než bola moja pôvodná predstava.






Ako na styling?






1 komentár

  1. Vzorované punčochy jsou moc hezký kousek, ale je pravda, že se musí umět zkombinovat. :) Super inspirující článek. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.