GREY SUEDE CAP


Stále premýšľam nad novou formou článkov. Čo by som tu asi tak mohla pridať, aby to nezaujímalo len mňa, ale takisto aj vás. Pamätáte si ako som minulého roku v jednom článku spomínala novú rubriku na blogu? No vydržalo mi to akurát tak jeden týždeň.  (moja lenivosť ma niekedy prekvapuje!) Keď som niekde sama a mám naozaj čas na premýšľanie, hlavou mi víri tisíce (ba až milióny) myšlienok a mojej aktivite na blogu, o pravidelnejšom postovaní článkov, o nových rubrikách a mnoho ďalších iných veciach, ktoré by som chcela zmeniť. (týmto vás chcem poprosiť o radu, aké články by ste privítali? Alebo mám radšej ostať pri tých bežných?)


Samozrejme akonáhle sa vrátim k "bežnému životu" moja zapálenosť pre zmeny sa razom obráti. Začnem si hovoriť, že nemám čas a že je veľa iných dôležitejších vecí, ktoré musím spraviť alebo dokončiť. Pravdaže sú to len a len výhovorky. Je jasné, že určité veci by som mala klásť na prvé miesto, (škola, rodina, priatelia, fotenie a iné záľuby) no takisto nechcem, aby sa na môj blog úplne zabudlo. Veď práve on je moje ďalšie úžasné hobby, ktoré ma nesmierne baví.


A preto by som to všetko chcela zmeniť. A preto všetko zmením!

Mimochodom tento look (ktorý je fest pohodlný sme fotili s úžasnou Radankou (po telesnej, aby som nezabudla) ktorej zároveň ďakujem za ochotu a strpenie mojich požiadaviek. 
V plnej kráse a predovšetkým v premiére môžete vidieť túto dokonalú semišovú šiltovku, ktorú som ulovila v zľavách F&F. Začínam sa ináč dosť vyžívať v sivej farbe!


10 komentárov

  1. Krásny šál! Robí celý look viac zaujímavejší!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no presne poznám tieto stavy :D tiež veľa premýšľam o článkoch a intenzite postovania, ktorá nie je podľa mojich predstáv :D rob hlavne také články, ktoré ťa budú baviť písať..inak budú nekvalitné ;)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si tiež stále vravím a najlepšie bude, keď to tak aj spravím!

      Odstrániť
  3. Pěkný outfit, strašně se mi líbí ta šála. A piš prostě to, co tě baví a nás to bude bavit taky. :)
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám to rovnako- keď sedím v škole, rozmýšľam o tom, ako prídem domov a všetok čas využijem do poslednej sekundy- rozpíšem článok, dočítam kapitolu, naučím sa na písomku v predstihu, dobrovoľne si spravím testy z angličtiny...
    Lenže potom otváram vchodové dvere, zhadzujem z nôh topánky a po troch hodinách sa prichytím, že vlastne nezmyselne ležím na gauči pred telkou s telefónom v ruke a na podložku na jógu akurát tak pozerám :).
    Hej, myšlienky a nápady sú, len ako ich uskutočniť bez toho, aby sme sa museli pričiniť? :D

    Kristin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hovoríš mi priamo z duše! Robím presne to isté a musím to zmeniť! :D

      Odstrániť
  5. sekne ti to ;) čo sa týka blogovania, tak sama mám tiež také obdobie, keď dumám a dumám, s čím novým by som mohla prísť... no z vlastnej skúsenosti viem, že keď na to tlačím a zo všetkých síl sa snažím na niečo dôjsť, na nič nedôjdem :D múza ma nakopne skôr vtedy, keď to najmenej čakám, tak to možno príde aj na teba :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hele, klidně stále zkoušek nové věci a pak postupně zjistíš, co ti při psaní blogu nejvíc vyhovuje. Nebo nic nové zkoušet nemusíš a prostě piš, piš a foť. Já budu ráda za vše :).
    Ale napadla mě takový výtka k úpravě fotografií, některé jsou upravené moc na sílu a jde vidět, že objektiv ten bokeh nevykouzlil sám od sebe :D. Chápu, že chceš takového efektu dosáhnout, kdo nechce, ale prostě ve photoshopu to nikdy nebude ono. Zkus se buďto přizpůsobit potřebám foťáku a jako pozadí využívej třeba bílé, jednobarevné stěny, nebo přiznej barvu a vykašli se na nějaké upravování. Hodně úspěchů přeji ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.