SPRING IN GREY


Denno denne si kladiem príliš veľa otázok, na ktoré sa stále snažím nájsť odpovede. No nie vždy sa to takto dá. Keď už som naozaj v koncoch a moje myšlienky prechádzajú do úplných temnôt, nachádzam odpovede u ľudí z môjho okolia a obdivujem, že má na danú tému každí iní názor. (toto ma naučila veľmi dôležitá osoba.)


Po vypočutí určitých ľudí sa snažím vytvoriť si vlastnú mienku. No čo keď sa to jednoducho nedá? Moje osobné názory sa strácajú niekde v kúte a v hlave mi ostávajú názory iných, ktoré som si vsugerovala. Postupne začnem premýšľať ako niekto iný a moje vlastné myšlienkové pochody vystriedajú cudzie. Postupne nespoznávam seba samú... Čím to bude? To ani srnky netušia. 



16 komentárov

  1. Outfit je perfektní, lepší barvy si zvolit nemohla (absolutně nejoblíbenější)! :D Jinak se mi to, co v článku popisuješ stává poměrně často, i když asi trochu jiným způsobem. Spíš se někdy zamýšlím nad tím, co jsem "opravdu" já a co jsem jenom převzala od okolí, kamarádů, "většinové společnosti". A děsí mě, že já vlastně nejsem já...? A většinou mě to děsí nejvíc ve chvíli, kdy se mě někdo zeptá, co je můj nejoblíbenější film, herec, knížka, období a já tak trochu nevím. Nemám tušení, jestli to dává smysl, ale takhle nějak si občas připadám... :D
    Kout Světa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je ďalší spôsob môjho uvažovania a ani nevieš ako ti rozumiem. Niekedy sama neviem, či som to naozaj ja...
      A ďakujem ti krásne za komentár <3

      Odstrániť
  2. Krásný Outfit! Moc se mi líbí ta malá kabelka :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi dobre viem, o čom rozprávaš. Dlho som počúvala názory ostatných a nejak si ich podvedome zapamätávala a neskôr sa nimi aj snažila riadiť. Po tomto je veľmi ťažké prísť na to, ktoré sú tie tvoje myšlienky.
    Čo sa týka outfitu, je super. Ja som síce s príchodom jari do svojho šatníka priniesla farby, pretože mám chuť ako keby vyliezť zo svojej ulity a rozkvitať :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň viem, že v takýchto veciach nie som sama <3
      Ďakujem! <3

      Odstrániť
  4. Tak ti přeju, ať v sobě najdeš trošku klidu a cizí myšlenky si urovnáš do těch svých. Mimochodem, ti to víc a víc sluší, tak aspoň to! ♥ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Robíme to asi všetci - a bude to pravdepodobne tým, že ak počúvame a dôverujeme istým ľuďom (ako napríklad rodičom), ceníme si ich názor, berieme ho za pravdivý a neskôr ho už aj prevezmeme. Preto si z toho nerob ťažkú hlavu, lebo v tomto asi neexistuje správna možnosť - na jednu stranu je vždy super si na problém alebo situáciu utvoriť vlastný pohľad, ale tiež je fajn zistiť, čo si o tom myslí naše okolie - vďaka tomu získame inú perspektívu :)
    Outfit je nádherný - kabátik je perfektný a takýto účes ti veľmi pristane ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvoje slová ma vždy vedia povzbudiť <3 A musím s tebou len súhlasiť. Je načase riadiť sa vlastnou hlavou!
      Ďakujem Bee <3

      Odstrániť
  6. velmi sa mi paci tato kombinacia! hlavne to, ze sa nebojis kombinovat vzory, vyzera to fakt uzasne <3

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.