SPORTY PINK


Úspešne sa Vám opäť hlásim po príšerne dlhých dvoch týždňoch mojej nechcenej neaktivity. Je to pomerne dlhá doba nanapísania žiadneho článku, ale aspoň som sa za ten čas mohla venovať sama sebe a môjmu osobnému životu. Všetok svoj voľný čas som trávila v kruhu rodiny a priateľov a opäť sa začala venovať koníčkom, čo ma kedysi dávno pohltili a neskôr opustili. Pripomenula som si, aké to bolo kedysi, keď som neriešila každú hlúposť a môj dávny život bez ako-takých povinností nezaťažovala problémami. 


Presne po polroku som znova vytiahla z kúta plného prachu môj kedysi doslova vymodlený šijací stroj a začala si plniť svoje predstavy aj keď to boli úplné maličkosti ako kozmetické taštičky alebo obliečky na vankúše. Po nástupe na strednú školu sa môj mozog akoby zatemnil a zameral sa len na jednu určitú vec týkajúcu sa môjho odboru. Neriešila som nič iné, len školu a všetky moje záľuby šli bokom. (viac som o tom písala v tomto článku, tak to omrkni) Snažím sa rozvrhnúť si svoj čas natoľko, aby som stíhala veci, ktoré ma naozaj bavia a nezanedbávala svoje terajšie povinnosti. Teraz len dúfam, že sa mi moje plány podarí aj naplniť.


8 komentárov

  1. Netradiční kombinace, ale super! :) ty tenisky jsou vážně moc krásný, jen přemýšlím, jestli bych k nim nevzala nějaké neutrální kalhoty :) ale sluší ti to :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada skúšam nové veci a prišlo mi to ako super nápad :D Ďakujem ti krásne za tvoj komentár :)

      Odstrániť
  2. Tak to ťa veľmi obdivujem, že si schopná si ten čas nejak rozdeliť :D. Ja teraz prechádzam najťažším ročníkom na gymnázium, kde sa učím samé hlúposti, čo ma ani nebavia. Odpočítavam dni do konca a verím, že po vybratí seminárov sa toto celé zmení a o rok už budem šťastná, plná elánu a robiť to, čo ma najviac baví :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak sa v mojom živote udeje náhla zmena, ktorá mi zrazu zaberie dosť veľa času, mám tendenciu odsúvať všetky "menej podstatné" veci ako koníčky úplne bokom. Keď som sa presťahovala do Bratislavy, prestala som robiť dosť veľa aktivít, ktoré ma kedysi veľmi bavili - a teraz mám problém vrátiť sa k nim späť. Často je to z toho dôvodu, že nestíham, čo so sebou prináša aj to, že som potom skôr unavená a neviem si dobre naplánovať čas na splnenie všetkých ostatných povinností. Ale ako si sama príkladom, vždy sa ku svojim koníčkom dá opäť vrátiť - či už to bude po mesiaci alebo po roku :)
    Hoci by som nohavice s topánkami sama neskombinovala, na tebe to vyzerá úžasne! Obdivujem ťa za to, že sa nebojíš skúšať nové veci ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hovoríš mi priamo z duše! Presne zažívam všetko rovnako ale dúfam, že tentokrát sa mi to podarí zmeniť! Ďakujem ti za tvoj krásny komentár Bee <3

      Odstrániť
  4. Já mám času dost, ale jsem spíš líná. Naštěstí mě nejvíc baví blog a tomu se fakt věnuji, tak mě to ani netrápí. :-D Ale držím Ti palce, aby ses k těm věcem dostávala častěji. :-) A moc hezký outfit. Ty tepláko/kalhoty jsou super a musí být fakt pohodlné. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám pocit, že lenivosť nás o chvíľu zabije :D
      A ďakujem krásne <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.