White Agafia- SEA BUCKTHORN CONDITIONER


Snáď pre každé dievča a ženu sú bezpochyby práve vlasy jedinečným klenotom. Myslím, že približne 2 roky dozadu som svoje vlasy nijako extrémne neriešila. Stačilo mi keď som ich opláchla teplou vodou, naniesla na ne šampón a následne opláchla. A to bolo v podstate všetko. Samu seba som neustále presviedčala na pravidelnú starostlivosť o vlasy kupovaním rôznych balzamov, masiek a kondicionérov, ktoré som používala maximálne 2 týždne a následne ma všetko hneď omrzelo.


Pri kúpe tohto produktu som bola sto percentne presvedčená, že sa o svoje vlasy budem starať pravidelne. Presne si pamätám ten deň, kedy sme na tanečnom sústredení v Poľsku, zašli s úžasnou tanečníčkou Valikou do malej a útulnej Bio predajne s kozmetikou a ja (doslova ma prosila, aby sme už odtiaľ mohli ísť :D) som sa ocitla v raji. 
Presne tento kondicionér mi padol do oka. Kupovala som ho pre mamku, ale keď videla ako sa mi zapáčil, rozhodla sa, aby som si ho nechala. (och, ako ťa ja ľúbim mami) 


White Agafia- SEA BUCKTHORN CONDITIONER

White Agafia je prírodná kozmetika, ktorá vyrába rovnako ako aj vlasú kozmetiku tak aj pleťovú kozmetiku. Žiaden tento produkte nie je testovaný na zvieratách, čiže je jednoznačne vhodný aj pre vegánov. (na jeho obale nájdeš tú povestnú značku)

Sea Buckthorn Conditioner ma zaujal zo všetkých ich produktov najviac. Je to rakytníkový kondicionér určený na objem a nadýchannosť vlasov. Nádherne vyživuje vlasy a zanecháva ich jemné a pružné. Zaručuje, že extrakt arniky tonizuje pokožku hlavy a nadvihuje vlasy od korienkov a morušovník čierny vlasy hydratuje.


Vlastná skúsenosť
S popisom produktu musím len a len súhlasiť. Hneď po prvom použití (a to naozaj nekecám) boli moje vlasy vyživené a zdravé. Nemohla som tomu sama uveriť. Okrem jeho skvelej efektivite ma očarila aj jeho vôňa. (dokonca ju chválil aj môj priateľ)
A tak prišiel čas na ich rozčesávanie. V tomto momente som mala aj celkom strach, keďže moje vlasy sa mi rozčesávali dosť ťažko. Ale to bola dávna minulosť. Rozčesala som ich do jednej minúty a na ďalší deň som sa česať ani nemusela!


S týmto produktom som nad mieru spokojná a dávam mu 10 z 10.
Kupovala som ho síce v zahraničí (samozrejme aj za lepšiu cenu) ale nájdete ho aj na rôznych slovenských kozmetických e-shopoch. 
Máte už s ním skúsenosti aj vy?

2 komentáre

  1. Snažím sa úplne prejsť na prírodnú a vegánsku kozmetiku, takže toto je presne pre mňa! Určite naň čo najskôr mrknem ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti žádné nemám, možná je to tím, že rozhodně nevyhledávám zvětšování objemu vlasů... Každopádně je to skvělý tip, jsem ráda, že se čím dál tím víc propagují produkty netestované na zvířatech!:-)
    Rozálie R.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.