Moja narodeninová oslava 19


Prajem Vám krásnu a tropickú nedeľu.
Od mojej narodeninovej oslavy prešiel už nejaký ten čas, ale rada by som sa k tomuto úžasnému dňu vrátila a zdieľala ho spolu s vami.
Ak mám byť úprimná, naposledy som narodeninovú oslavu organizovala na moje 11 narodeniny, kedy som pozvala k nám domov skoro všetky dievčatá z našej malej dedinky. Všetky (bolo nás asi 15) sme sa pekne natlačili do bratovej izby (úprimne ho ľutujem koľko toho kvôli mne musel znášať...) k obrovskému stolu s obrovskou tortou a vlastnoručne pripraveným jedlom. Hneď potom sme sa vybrali na náš dvor a hrali mnou pripravené hry ako napríklad hod balónmi naplnenými vodou a podobné blbosti. (normálne sa obdivujem za tak skvelú organizáciu!)



Tentokrát to samozrejme bolo iné.
Pozvala som len môjmu srdcu najbližších priateľov, ktorí pre mňa znamenajú veľmi veľa. Celá oslava sa konala v reštaurácii Babylon v Prešove na letnej záhrade. Týmto by som sa veľmi chcela poďakovať majiteľke za ochotu a organizáciu a taktiež aj skvelému personálu, ktorí mi pomohol s výzdobou, keďže obrovská letná záhrada bola rezervovaná len pre nás.

Dosť som uvažovala aj nad organizáciou chaty, ale keďže z TOHTO článku určite viete, že nie som veľký fanúšik alkoholu a pitia do skorého rána, stačilo mi pokojne takéto posedenie s mojimi naj.
Pravdupovediac zo začiatku som pociťovala ohromný stres. "Nebudeme sa nudiť?" "Čo ak si nebudeme mať čo povedať?" "Čo ak to bude trápne a všetci odídu skôr než by mali?" "Bude sa im to vôbec páčiť?"





Všetky tieto pochybovačné otázky boli úplne zbytočné! Od začiatku oslavy sa nám ústa ani len nezavreli a nasmiali sme sa viac než dosť. Až keď som sedela na svojom mieste pod veľkým balónom s číslom 19 uvedomila som si, že títo ľudia sem naozaj prišli len kvôli mne. Za to všetko patrí VEĽKÉ ĎAKUJEM môjmu Filipkovi, Zuzke, Sofke, ďalšiemu Filipovi, Marekovi, Jankovi, Jakubovi a samozrejme aj Emmke, ktorá bohužiaľ nemohla prísť a celý čas som na ňu myslela.

Ako inak, moja oslava sa niesla v ružovom nádychu a nesmelo chýbať ani spoločné fotenie a fotenie každej drobnosti. (o videách ani nehovorím...)
Neskôr nasledovalo papanie, kedy sme sa ako inak, rozhodli objednať si tri veľké pizze a poriadne sa "nadlábnuť".






A čo by to bola narodeninová oslava bez narodeninovej torty? Túto mi dala mamka spraviť u svojej dobrej kamarátky, ktorú môžem len odporúčať. Torta bola presne podľa môjho gusta s tvarohovým krémom a poriadnou dávkou ovocia. Ešte teraz mám na jazyku jej dokonalú chuť!




A na úplný koniec sme to oslávili skvelou párty v klube, kde sme si vytancovali duše!



Na túto nádhernú oslavu len tak ľahko nezabudnem! Presne o takejto oslave totiž snívam od detstva a konečne sa mi podarilo svoj sen vyplniť. 
Bez nich by to bolo všetko o ničom.

Zažili ste aj vy narodeninovú oslavu presne podľa vašich predstáv? 
Napíšte mi do komentára ako to všetko prebiehalo a čo sa vám najviac páčilo :)


7 komentárov

  1. Já jsem nedávno slavila svoji oslavu osmnáctých narozenin. Nejsem nějaký párty typ a obvykle oslavy nepořádám, ale s kamarádkou jsem si řekly, že by byla škoda tu naši dospělost neoslavit. Uspořádaly jsme tedy oslavu pro našich přibližně 27 nejbližších kamarádů a spolužáků. Párty se konala venku u kamarádky na zahradě (bohužel nám v květnu nevyšlo počasí, pršelo a byla opravdu kosa), kde jsme měly k dispozici krásné prostory pod střechou, vedle zahradního domku, který měl svoji kuchyňku, záchod, ale i krb, který všechno a všechny zachránil. :D Oslava byla skvělá, musím říct, že jsem si to opravdu užila a jsem ráda, že jsme takovou akci zorganizovaly.
    Střípky z tvé oslavy jsem sledovala na instagramu a věřím, že sis to moc užívala, protože to vypadalo krásně!

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To znie úžasne! <3 Všetky tvoje slová som si pekne vizualizovala a veľmi rada by som sa na podobnej oslave zúčastnila :) Ďakujem Ti veľmi pekne za komentár <3

      Odstrániť
  2. krásna oslava a tá torta vyzerá super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oslava vyzerala skvelo :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ak je jedna vec, ktorá mi od strednej chýba, tak je to presne toto – vždy, keď mal niekto v mojej group narodeniny, tak sme ich oslavovali spolu; rezervovalo sa nejaké miesto, každý si rozdelil úlohy, a všetko to bolo jedno veľké prekvapenie pre oslávenca. Ale keďže teraz už každý býva a študuje niekde inde, už sa to veľmi nedá, čo ma mrzí, lebo to boli moje obľúbené momenty :D Ale vidieť, že ste si oslavu poriadne užili!
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "CAN ONE MAKE A CHANGE?"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.