Silvestrovský outfit a novoročné prianie

Dúfam, že ste si Silvester 2023 užili presne podľa vašich predstáv. Ja som ten svoj prežila v kruhu rodiny a najbližších a myslím si, že lepšie dopadnúť ani nemohol. Výborné jedlo, príjemná atmosféra, smiech detí a správna rodinná zábava. Presne tak, ako to má byť.

Priznám sa, hoci som si môj pôvodný outfitový výber veľmi chcela nechať až do konca, neskôr som sa aj tak prezliekla, najmä kvôli pohodliu pri hraní rôznych hier. Od začiatku som mala predstavu o čiernych trblietavých šatách, avšak zmenila som to na čierne nohavice a korzet s detailom peria, ktorý som našla na stránkach Factcool, ešte v lete. Celý look som doplnila klasickými čiernymi lodičkami so strieborným zdobením a rovnako aj striebornými šperkami. Večer to síce už boli priateľove tepláky a veľké čierne tričko, ale budem sa tváriť, že to tak jednoducho malo byť.


A keďže som sa s blogovým novoročným prianím trošku oneskorila, spravím to teraz. Avšak najprv sa vám chcem zo srdca poďakovať. Ďakujem vám, že ste čítali moje články aj napriek tomu, že nie vždy boli publikované pravidelne. Len vďaka vám som mohla opäť vidieť, že ich písanie má stále nejakú cenu a zmysel. Ďakujem za vašu odozvu, komentáre, názory a najmä podporu. Pevne verím, že to s týmto blogom dotiahneme ďaleko. Chcem, aby bol v roku 2024 viac zorganizovaný a aby boli témy vám viac užitočné, inšpiratívne a nápomocné. Chcem, aby brinora.sk mala hlavu a pätu. Chcem, aby to tu bolo perfektné...


Moji milí čitatelia. Do nového roka vám prajem všetko len to dobré. Nech sa vám darí, nech sa vám splní všetko, po čom túžite, no hlavne nech ste šťastní, zdraví a plní pozitívnej energie. Nech je pre vás rok 2024 ešte lepší, ako ten predošlý. Milujte sa a užívajte si naplno každý jeden prítomný moment. Aby ste na ďalšom konci mali na čo spomínať. 



Zverejnenie komentára

Instagram

Brinora. Theme by STS.