Don't tell me lady

Sú dni kedy by som sa najradšej zahrabala niekde hlboko pod zem. Nie len že pomaly nič nestíham, ale ešte k tomu sa mi stávajú rôzne trápne situácie, na ktoré sa ťažko zabúda. Neskôr si však uvedomím, že to mohlo byť aj horšie a nad dávno vzniknutou situáciou len so smiechom spomínam. Určite sa to párkrát stalo aj Vám. V momente keď sa vám stal trapas, by ste sa radšej nikomu nechceli ukázať (a nie len kvôli červeni na celej tvári). Musím povedať, že na takéto chvíle mám permanentné šťastie. (škoda, že len na tie)




Ako som už v niektorom článku spomínala, na krátke vlasy si stále zvykám. Niekedy ma nepočúvajú a robia si čo chcú, čo ma naozaj dokáže poriadne naštvať. Preto ich najradšej nosím nejako zopnuté alebo zapletené. (čo sa môjmu okoliu akosi nepáči) No nastal deň, kedy som sa rozhodla nechať si vlasy len tak rozpustené a predné pramienky zopnuté dozadu. Vyzeralo to celkom fajn až do chvíle kým som si okolo krku neobmotala svoju najobľúbenejšiu gigantickú deku, ktorá mi moje vlasy, čo boli zopnuté vzadu, neposunula na temeno hlavy. Povedzme si na rovinu... jednoducho to vyzeralo akoby som mala na hlave hniezdo. Najhoršie (alebo najsmutnejšie?) je, že ma na to upozornili až v škole. Až potom som pochopila, prečo na mňa pokukovali všetci chodci, dokonca aj vodiči áut.
(a ja reku že dobre vyzerám...)

Tento príbeh sa vlastne vôbec neviaže s tým čo mám na sebe. (škoda) Look je fotený v deň keď som šla na BurzoBlšák. No stal sa mi trapas aj tam! Ako inak, že? Kabelku, ktorú môžete na fotografiách vidieť, mám už veľmi dlho a čas sa už na ňu podpísal. Tak ako som sa ňou pýšila, tak som si aj poplakala. Pri každom mojom kroku sa totižto začala rozpadávať. Smutné je, že som ju skoro vôbec nevyužívala a tak to aj dopadlo...


6 komentárov

  1. Dokonalá bunda! :) Aj tá kabelka je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja, ako kráľovná trapasov a strápňovania sa na verejnosti, ti úplne rozumiem :D Ale pamätaj, že ľudia na to aj tak rýchlo zabudnú! Preto vôbec nemá zmysel sa cítiť zle :D
    Každopádne - celý outfit je nádherný, klobúky ti ku krátkym vlasom veľmi idú ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak v tomhle bych ti mohla směle konkurovat, není den, kdy bych si neudělala nějaký trapas :D Vlasy ti takhle moc sluší a celkově ten outfit nemá chybu :) Hlavně ta bunda teda :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neexistuje hanba, ktorú by čas nevyliečil ;) viem o čom hovorím. ja mám za sebou iný level trapasov :P

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsem si všimla, že hodně holek teď zkracují vlasy :D. Já jsem si je taky nechala zkrátit, ale ty je máš kratší než já :D :) a sluší ti! :)
    A moc krásný outfit!:)
    http://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkně sladěný outfit, kabelka je k tomu jako "třešnička na dortu"!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.