V hlavnej úlohe ružová

Opäť som sa zamilovala do ružovej, ale to ste si už určite mohli všimnúť nielen v mojich posledných článkoch, ale najmä na sociálnych sieťach. Moja ružová posadnutosť začala približne v roku 2020 a trvala asi tak polrok. Ako dlho mi vydrží toto aktuálne obdobie? To naozaj netuším, no zatiaľ si to užívam rovnako, ako predtým.

Myslím, že to prišlo celkom prirodzene, aj keď ma v mojom presvedčení z časti upevnili aesthetic lifestyle videá na TikToku. Celé som to nakoniec zakončila nedávnym trendom pink pilates princess alebo balletcore, ktoré sa stali hitom aj pre mnohé obchodné reťazce.

Keďže som pri mojej povahe čakala, že ma to rýchlo prejde, prvotne som investovala (pretože som sa väčšiny ružových kúskov z môjho šatníka zbavila) len do jedného ružového kúsku, ktorý som našla celkom náhodne na výpredajovom stojane v H&M. Ako som zistila, teraz sa za výpredajovú cenu neponúka. Keď už spomínam svetre, človek by bol povedal, že v tomto období ich už nebudeme riešiť. No pri pohľade z okna mám pocit, že čoskoro opäť zo skrine vytiahnem kabát.

Nech je počasie akékoľvek, takto sa začala moja cesta ružovým sadom...



Sveter: H&M / top, kabelka: secondhand / nohavice: Factcool / Topánky: CCC



2 komentáre

  1. Růžové kousky v šatníku mám také moc ráda, i když nejčastěji nosím neutrálnější barvy jako je černá nebo bílá. :D :) Moc ti sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.