Plavková inšpirácia: leto 2023

Aj keď nám práve začala druhá polovica leta, toto teplé obdobie zďaleka nekončí. Tí, ktorí sa na dovolenku ešte len chystáte alebo si chcete posledné letné dni užiť pri vode, či už na kúpalisku alebo pri jazere, tento článok je práve pre vás.

Niekedy býva veľký problém nájsť si pre seba tie správne plavky. Strih, farba, prevedenie, jednoduchosť, originalita. Na výber máme požehnané množstvo možností a práve to nám dokáže poriadne zamotať hlavy. Ja sa pri ich výbere riadim týmito základnymi zásadami: elegancia a jednoduchosť strihu. Úprimne, nie som veľký fanúšik prehnaných dizajnov a prevedení, ako napríklad plavky s rôznymi potlačami (ak sú decentné a minimalistické je to v poriadku) či plavky s hojným počtom visiacich a prekrížených remienkov a šnúrok, nachádzajúcich sa prevažne na vrchnom diele bikín (mám s nimi skúsenosť a okrem toho, že sú výrazne nepraktické, na postave nezvyknú vyzerať veľmi dobre). 

Preto prinášam článok, ktorý bude obsahovať krásu videnú mojimi očami. Snažila som sa vybrať také kúsky, ktoré sú elegantné, jednoduché a najmä ľahko dostupné. V závere sa môžete tešiť na plavky, ktoré som kúpila za mesiac júl, aby som sa zbavila tých starších a bohuižiaľ nenosených.

Toto sú podľa môjho názoru najkrajšie kúsky...


Black



ZALANDO / H&M: vrch, spodok / H&M: vrch, spodok / RESERVED:  vrch, spodok


White



RESERVED: vrch, spodok / ZALANDO: vrch, spodok / RESERVED: vrch, spodok / MODIVO: vrch, spodok

Black & white


H&M: vrch, spodok / ZOOT: vrch, spodok / ZOOT: vrch, spodok / ZOOT: vrch, spodok

Colorful

LAHANA / H&M: vrch, spodok / RESERVED: vrch, spodok / H&M: vrch, spodok


Môj posledný nákup

Bohužiaľ, k niektorým kúskom nemôžem nájsť odkazy na ich hlavných stránkach.


H&M / RESERVED / vrch H&M, spodok RESERVED




Zverejnenie komentára

Instagram

Brinora. Theme by STS.