Čistá elegancia


Ani si neviete predstaviť aká som bola rada, že som po neuveriteľne dlhej dobe mohla nafotiť fashion posty niekde inde, než len u mňa v izbe. Veľmi mi chýba mesto a jeho historické budovy, kde sa stále fotia tie najlepšie fotky. Avšak v takýchto situáciách musím byť čo najviac kreatívna a v podstate, ak sa vám mám priznať, občas ma toto premýšľanie nad contentom a vytváranie si určitých scenérií pre nové fotky v mysli veľmi baví. Hoci nad tým strávim obrovské množstvo času, výsledok stojí za to a moja osoba je nadovšetko spokojná.

Na toto fotenie som mala potrebu obliecť si niečo elegantné a to dopadlo práve takto. Čižmy nad kolená ma neprestávajú baviť a práve k nim som skombinovala čierne minimalistické šaty (ktoré bohužiaľ ani nevidíte) zo secondhandu, klasický hnedý trenčkot a moju najobľúbenejšiu kabelku taktiež zo secondhandu, o ktorej som ani len nevedela, že je otvorená (ďakujem fotografovi, že mi to pripomenul...).

Ako by ste tento outfit ohodnotili?







4 komentáre

  1. Outfit se ti opravdu moc povedl, přesně takový styl se mi líbí! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty jsi neskutečná kočka! Moc ti to sluší ta kabelka je nádherná hodně teď takový styl kabelky frčí, že? Moc hezká :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.