NEW IN: THINK PINK

Milujem leto. Milujem krásne západy slnka, vodu a teplo. Ach to teplo... Je fajn, ale nie až tak.  Pri týchto horúčavách sa cítim ako snehuliak, ktorí sa má každú chvíľu roztopiť. Ak som na slnku príliš dlho, som neskutočne unavená a nemám chuť na nič, len spať. Tak mi chýba voda! Už je jedno v akej podobe. Hoci aj v daždi, aby som mohla ísť von len tak a nechať si stekať kvapky po vlasoch. Chcem zimu... ale nie! Stačí len menšie číslo na teplomere. Kedy to už skončí?




Aj napriek únave z pivného festivalu, ktorí bol mimochodom totálne super a konečne som mohla byť so svojimi priateľmi,  som si pre Vás prichystala New In článok. Poslednou dobou ma chytilo ružové obdobie. Nosím ju stále, teda ak môžem. To bude asi tým teplom... ani neviem čo vlastne píšem...





8 komentárov

  1. Z toho tepla je človeku zle.. teda môže byť teplo, ale nie až také horúčavy.. pekné kúsky, ružová je pekná farba - najradšej ju mám v pastelovom odtieni :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné věci, já jsem teda už došla k naprostému a konečnému závěru, že barvy jsou sice fajn, ale naprosto nic pro mě. Můj šatník se skládá jedině z černé, bílé a béžové. To ale neznamená, že se mi nelíbí na ostatních. :) A s počasím mi nezbývá než souhlasit, já se zase nemůžu dočkat podzimu. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já růžovou ani červenou nějak zvlášť nenosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne kúsky,veľmi ma zaujalo tričko so zmrzlinou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkné oblečení, hodně se mi líbí ta mikina zn. Lescon.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.