Kávičkárka


Existuje veľmi veľa možností, ako nosiť klasickú košeľu úplne inak. Ja som zvolila cestu, obliecť si ju naopak a spodné časti košele uviazať. Tým som svoj chrbát nechala odhalený, čo je nádherný a neobyčajný detail celého outfitu. Čierna je nesmrteľná a preto som sa rozhodla košeľu zladiť s klasickou džínsovou sukňou (moja najobľúbenejšia), čiernymi high knee boots a výraznými striebornými náušnicami.
Prvýkrát sme nafotili outfit v inom prostredí ako na ulici či v mojej izbe. Chcelo to riadnu dávku odhodlania a vytrvalosti vydržať nechápavé pohľady zákazníkov v tejto útulnej a pokojnej kaviarni.
Čo vravíte na výsledok?





6 komentárov

  1. Moc pěkné fotky! Přijde mi, že dneska už to lidé kolem neřeší, když někdo někde fotí, ale teda já bych se cítila jako kdyby se na mě najednou měli všichni otočit. :D Moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky jsou moc krásné a Outfit povedený :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit a skvelo zariadená kaviareň = nádherné fotky :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné a originálne! BigUpp
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Och, ani si nevieš predstaviť, ako veľmi ma tešíš. Povedala som to už asi stokrát, ale poviem to znova. Obdivujem na tebe, ako sa nebojíš vychádzať zo svojej komfortnej zóny, ako nosíš to, čo chceš, ako experimentuješ a hľadáš samú seba, ako skutočne píšeš o tom, čo ťa baví a nasleduješ svoj sen a cieľ, ako skúšaš a nebojíš sa pádu. Je to skutočne veľmi veľmi inšpirujúce ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "VEGAN ON A BUDGET"

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Náádherná si ! Tieto tvoje fashion články sú čím ďalej tým lepšie ! :)

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.