Červená baretka


Stalo sa presne to, čo som si myslela. Hoci som sa na uvoľňovanie opatrení veľmi tešila, s otvorením nákupných centier a iných služieb nastala prirodzená davová psychóza. Všetci sa okamžite nahrnuli do ulíc slovenských miest a tomuto šialenstvu neodolateľne podľahli. 
Tento outfit, ktorý je mimochodom jeden z mojich najobľúbenejších, sme fotili ešte pred týždňom, kedy boli prešovské ulice doslova prázdne. Hotový raj pre blogerov! Musím povedať, že som si to nesmierne užívala, keďže na nás nepozerali a zbytočne nekomentovali náhodní okoloidúci. Preto si ani len nechcem predstaviť ako to v uliciach muselo vyzerať dnes.

Aby som sa vrátila k dnešnému outfitu, doteraz nerozumiem ako som mohla chcieť polovicu vecí čo mám na sebe predať. Hoci je tento look viac sekáčový, cítila som sa v ňom neuveriteľne sebavedomo a sama sebou. Ešte väčšiu istostu mi dodali milé slová slečien, ktoré okolo mňa prechádzali. Práve to mi vykúzlilo obrovský úsmev na perách a spravilo nesmiernu radosť. Musím sa priznať, že byť v týchto sandálkach 4 hodiny a prejsť nimi celé mesto, mi dalo nie len otlaky, ale aj poriadne zabrať. No ako sa vraví: ,,Pre krásu (a štýl) sa trpí."






kabát, svetrík, nohavice - Secondhand / baretka, kabelka, silonky - Gate / Sandálky - CCC


1 komentár

Instagram

Brinora. Theme by STS.