Trocha červenej nikomu neublíži

Je mi ľúto, že som nestihla nafotiť viac jesenných outfitov. Keď som mala na sebe tento, čo bolo približne pred týždňom, užívala som si teplo v sukni a v tomto novom červenom úlovku z Vinted. Čas fotiť niečo nové som mala včera a poviem vám, vôbec to nedopadlo podľa môjho plánu a predstáv. Myslela som, že zamrznem, preto som radšej všetky pripravené outfity nechala v taškách na zadnom sedadle auta.

Tento posledný jesenný outfit však stál za to. Rozhodla som sa skombinovať moje najobľúbenejšie kúsky (túto čiernu sukňu zo Sinsay nosím STÁLE a kabelkou CCC som doslova POSADNUTÁ) s nedávnymi novinkami v podobe už spomínaného červeného kabátika z Vinted a mimoriadne teplého svetra z HalfPrice.



Mimochodom, ak ste to ešte nestihli zaregistrovať z môjho Instagramu, rozhodla som sa znova ostrihať. Nebolo to však zbrklé rozhodnutie, ako to u mňa zvyčajne býva. Tentokrát som si to poriadne premyslela a rozhodne nič neľutujem! Moje vlásky som opäť zverila sa do rúk najšikovnejším kaderníčkam vo VlasMejker. Zbožňujem tento krátky strih! A vy?



1 komentár

Instagram

Brinora. Theme by STS.