Tipy na vianočné darčeky pre ňu

Knihy Hermés, Dior, Louis Vuitton / Sviečka Pepco / Lancôme La Vie Est BelleHodinky RosefieldAuthentic Beauty Concept Xmas Bag / Čiapka Polo Ralph LaurenŠálka s tanierikom Baranica H&M / Pyžamová súprava BluebellaŽehlička na vlasy Rowenta / Masky na tvár Airy Fit Sheet Mask Pearl a Snail Solution Mask / Náušnice HeidemanYSL Rouge Pur Couture / Rukavice Next / Teplé ponožky Astratex / Kabelka CCC / Keramický hrnček /Papuče Casa mia by Deichmann / Cestovná taška a kozmetická taštička


Niečo, čo by potešilo každú ženu. Teda aspoň podľa mňa. Pri tvorbe tohto zoznamu som sa naozaj vybláznila a užívala si každé hľadanie nových a nových produktov. Čím staršia som, tým viac sa teším na rozdávanie, než na samotné dostávanie darčekov. Vždy plná očakávaní sledujem, ako vybraná osoba darček rozbaľuje a ako sa pri tom tvári. Tá radosť, ktorú následne vidím sa nedá ničím nahradiť. 

Priznám sa, niektoré z týchto produktov som si musela dať aj na svoj wishlist. Jednoducho som nevedela odolať. Našli ste niečo, čo vás najviac zaujalo? Nehanbite sa a pošlite tento mini zoznam ďalej. Možno pod stromčekom nájdete to, čo najviac chcete.



1 komentár

  1. Skvělé tipy na dárečky, tohle jsou univerzální věci, které potěší snad každého. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.