Tipy na vianočné darčeky pre neho

Knihy Padreho klan, Padreho klan 2 / Dior Sauvage / Cigarový set / Set na rast brady a fúzov Angry Beards / Hodinky Tommy Hilfiger / Ponožky GAP / Opasok Bugatti / Tmavomodrý šál / Pletený sveter GAP / Gillette Labs Travel Kit / Rukavice z lícovej kože Wojas / Slúchadlá Marshall / Hrebeň Notino / Manicure Kit / Pánska kožená peňaženka Lagen / Moka kanvica Jata / Slnečné okuliare Polaroid / Manažérsky denný diár / Cestovná taška 


Môj problém kupovať akýkoľvek darček, nielen ten vianočný, pre opačné pohlavie sa každým rokom zhoršuje. Myslím, že už som za tie roky kúpila všetko a už nemám čím prekvapiť. Máte to tak aj vy? 

Tento tak trochu elegantnejší zoznam prináša inšpiráciu produktov, ktoré by mohli potešiť vašich otcov, kamarátov a samozrejme aj partnerov. Veľmi chcem napísať, čo ma z tohto zoznamu zaujalo najviac, viem však, že to bude čítať môj priateľ a hneď by zistil to, čo zistiť nemá. Každopádne, vy mi môžete napísať do komentára, čo ste už kúpili, alebo čo plánujete kúpiť. Možno sa vašimi nápadmi ešte viac inšpirujem :)



1 komentár

  1. Skvělé tipy, pro muže je vždycky obecně složitější něco vybrat. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.