Last days / môj marec


Zdá sa to len mne, alebo všetko tak strašne rýchlo uteká? Ani neviem ako a už sa nachádzame v prvej polovici apríla. Už čoskoro nás všetkých vysokoškolákov čakajú skúšky a ja ešte stále pracujem na projektoch, ktoré v podstate ani nepotrebujem. Kedy vlastne tieto mesiace stihli ubehnúť? Mám v hlave toľko myšlienok, že si už ani len nepamätám, čo sa sa udialo pred niekoľkými dňami a nie to ešte pred mesiacmi. A práve preto prichádzam s dnešným článkom, nie len aby som si sama spomenula, ale aby som vás niečím mohla inšpirovať.


Okrem toho, že som na svoj Instagram začala pridávať celkom nový aesthetic content zameraný viac na módu (ktorý ma mimochodom nesmierne baví), som sa rozhodla pre ďalšiu radikálnejšiu vec v podobe nového zostrihu. S touto myšlienkou som sa pohrávala už veľmi dlho a hlavným dôvodom bolo zbavenie sa mojich poškodených farbených vlasov. Ak ste videli moje najnovšie videá na YT, tak ste si určite všimli, že časť týchto farbených vlasov tam ešte ostala. Nechcela som totižto ísť až do tak veľkého extrému a radšej som si povedala, že to opäť skrátim až kým mi vlasy o niečo nepodrastú.



Myslím, že školu ani len nemusím spomínať. Hoci stále premýšľam, či som celkovo spravila dobré rozhodnutie, stále si vravím, že postupom času nájdem odpoveď, na ktorú tak neprestajne čakám. Teraz sa však zameriavam (teda aspoň sa snažím) na všetky tie projekty a seminárne práce, ktorých termíny mi už klopú na dvere.


Ako som už spomínala, svoj Instagram som začala (opäť) zameriavať na oblasť módy a nesmierne si to užívam. Hoci to vyzerá tak, že sa tomu vôbec nevenujem, naplánovaných mám množstvo videí, či už Reels alebo YouTube, na ktoré sa ja sama veľmi teším.


Koľko kníh ste už stihli za tieto posledné mesiace prečítať? Ja som sa akosi rozbehla a každé jedno ráno ma nájdete s knihou v ruke. Je to úžasné odreagovanie, pri ktorom sa naučíte obrovské množstvo vecí a je jedno, či čítate motivačnú alebo beletristickú literatúru.


Nemohla som si odpustiť ďalšiu objednávku zo stránky Shein. Síce to bola len moja druhá objednávka, no tešila som sa z nej ešte viac ako z tej prvej. Táto zelená vlna mi spravila nesmiernu radosť. Jednotlivé kúsky ste už mohli vidieť vo videu na YouTube alebo aj na Instagrame.




V marci som sa nebránila ani kreativite a podarilo sa mi nafotiť množstvo nádherných fotiek. Okrem toho som sa začala viac venovať aj môjmu TikToku, kde sa okrem módy a lifestyle po novom zaoberám aj Instagramovými tipmi a stratégiou. Určite ma sledujte aj tu, kde ma nájdete pod rovnakým menom ako na Instagrame, @norabrinn.



Moja spolupráca s BarsAtelier síce začala už skôr, ale počas marca mi od úžasnej a šikovnej Viki prišiel takýto prekrásny balíček s dizajnovými samolepkami. Prácu Viki nadovšetko obdivujem a som šťastná, že aj ja môžem byť súčasťou jej veľkého sna. Ak by ste aj vy mali záujem nie len o takéto krásne nálepky ale napríklad aj plánovače či osobné ilustrácie, odporúšam vám navštíviť je e-shop na Etsy (zľavový kód NORA20) alebo Sashe (NORA20B) Samozrejme nezabudnite sledovať jej prácu aj na Instagrame.


Nikdy som sa nevedela poriadne zrelaxovať napríklad pri takej bublinkovej kúpeli. Marec bol plný objavovaní a poznaní a ja som sa naučila čo reálne znamená self care. Mimochodom takúto kúpeľ s kvetmi vám jednoznačne odporúčam.






Dodatočne nám všetkým ženám prajem krásny Medzinárodný Deň Žien ❤️


A ako poslednú čerešničku na torte vám dávam na známosť vytvorenie novej stránky Brinora_boutique na Instagrame, kde nájdete jedinečné kúsky z môjho šatníka, ktoré hľadajú nový domov. Všetky kúsky sú v najlepšej kvalite a viaceré z nich som na sebe ani len nemala. Ak ťa zaujíma móda, určite nezabudni dať Brinora_boutique follow. Stále tam pridávam nové kúsky a už čoskoro tam pribudne ďašia nová ponuka.

A aký bol váš marec?

5 komentárov

  1. moj marec 2021 bol asi jednym z pocitovo najdlhsich mesiacov a hlavne zatial najsmutnejsi a najbolestivejsi v mojom zivote. hned na jeho zaciatku mi zomrel otec, a k tomu uz snad ani nie je co dodat. aj pre to, ze som vo svojom zivote zazila necakanu stratu, som vela casu travila na Instagrame a medzi inym som obdivovala aj vsetky tvoje krasne fotky :) videla som aj video s try on haulom, a teda sice mam uplne iny vkus ako ty, ale rada pozeram taketo typy videi. a mozno este aj dobre, ze sa mi nic prilis nezapacilo, lebo by som akurat tak zbytocne chytila naladu nakupovat oblecenie :D
    tie nalepky su pekne, paci sa mi, ze takto zviditelnujes niekoho tvorbu. a tlieskam odhodlaniu skratit si vlasy, pristane ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemysli si a podle mě nejsi jediná, že ti to teď tak rychle utíká. Já jsem doma už čtvrt roku a je to opravdu jako včera.
    Jinak nádherné fotografie na všech ti to moc sluší. Máš krásnou postavu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný článek. Super fotky, máš vkus. :)) A květiny... miluju ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvoj feed na Instagrame je stelesnenie dokonalosti 😍😍 Každá fotka je nádherná a je vidieť, koľko práce a lásky do toho dávaš ❤❤

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Ako na minimalizmus — 1. krok: triedenie & upratovanie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprosto miluji tvé fotky, dokonalost sama! :) Měla jsi hezký březen a dostala jsi nádherné kytičky. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.