Jesenný must have: pruhované svetre


Čiernobiele, béžové, hnedé a iné farebné kombinácie. Pre niektorých len ďalší módny výstrelok, pre iných nestrarnúca klasika. Pruhované svetre tu boli, sú aj budú (ako Monika). Oplatí sa do nich investovať? Určite áno. Treba si len dávať pozor na to, aké farby pri ich výbere zvolíme. Ako som už mnohokrát spomínala, jednoduchosť farieb = veľké množstvo jednoduchých, ale za to chic outfitov. 

Ja osobne vlastním len jeden pruhovaný sveter (teraz už dva), ktorý som si kupovala ešte minulého roku v NewYorkeri (no hate pls). Vtedy som si myslela, že to bude len dočasný trend, ktorý v určitom momente zmizne, ani si to nestihneme všimnúť. Potom som sa však zamyslela. Prečo by to mal byť, najmä v mojom prípade, len trend? Svetre v podobnom štýle sú podľa môjho názoru veľmi elegantné a nadčasové. Preto som sa rozhodla zaobstarať si ešte jeden, len v odlišnom farebnom prevedení. 

Poznámka: Tuto musím poznamenať moje dojmy z posledného nakupovania. Navštívila som dve predajne. Pôvodne som chcela investovať do jednoduchého jednofarebného svetra, ktorý som si vyhliadla na webových stránkach H&M. Predtým som ho však chcela vidieť na vlastné oči a cítiť na vlastnej koži. Keď som ho našla bola som veľmi sklamaná. Kvalita svetra bola strašná. Naťahoval sa ako žuvačka, zanechával na oblečení stopy a na postave absolútne nevyzeral tak, ako na modelke. Chvíľu som v kamennej predajni stála ako prikovaná. Rýchlo som ho odložila na miesto a navštívila susednú predajňu Sinsay, len na porovnanie kvality odevov. Našla som niekoľko svetrov, ktoré ma ich kvalitou a výhodnou cenou naozaj milo prekvapili. Neváhala som ani sekundu a domov si odniesla rovno dva, jeden pruhovaný a druhý jednofarebný. Úprimne, Sinsay veľmi nemusím (hoci som s nimi mala aj menšiu spoluprácu), ale čo sa týka niektorých svetrov, oplatí sa do nich investovať. Samozrejme, aj v tomto prípade je dobré vidieť ich naživo, nielen virtuálne. Preto nie je dôležité odkiaľ veci máte, ale z akého materiálu sú a ako sú ušité. 


V tomto článku nájdete cenovo dostupnú inšpiráciu pruhovaných svetrov z rôznych slovenských e-shopov. Snažila som sa vybrať také, ktoré na fotografiách vyzerali kvalitne, avšak moje odporúčanie už poznáte.



1. Sinsay / 2. RESERVED / 3. Bershka / 4. Sinsay /5. Anna Field / 6. RESERVED


Sveter Vero Moda Petite



1. RESERVED / 2. Bershka / 3. Bershka / 4. Sinsay / 5. MANGO / 6. MANGO


Kardigán LELA


2 komentáre

  1. Tenhle trend svetrů se mi moc líbí, vypadají opravdu krásně! :) Musím si nějaký takový pořídit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem mívala pruhovaný svetřík.... líbila se mi taková námořnická kombinace modrých a bílých pruhů. Teď si volím svetry spíše jednobarevné.
    Krásné svetříky!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.